Pressemelding!

Pressemelding!

Publisert av Helene Hvaal den 01.07.24.

På grunn av laber deltakelse i bilcross i år, har det ført til at flere klubber ikke har hatt nok førere til full kvalifisering, eller har måttet avlyse. Vi åpner derfor opp for at 4 og 7 plassen får invitasjon.

Det vil si at løp med 20-29 førere som har 3 kvalifiserte, får 4 plassen også bli med. Er 4 plassen kvalifisert fra før, kommer neste mann på lista med ned til 6 plass.

Løp med 30 førere eller mer der det er 6 kvalifiserte, får 7 plassen også bli med. Er 7 plassen kvalifisert fra før, kommer neste man på lista med ned til 10 plass.

dette gjelder også for de kvalløpene som ennå ikke er kjørt.

NMK Grenland har også fått en gledelig overraskelse fra Markedsligaen, som ønsker å gjøre stas på årets deltakere. De er i gang med nye ideer og planer, og vil ikke denne gangen dele ut store pengepremier på enkelte utøvere, men fokusere på bredden. Her vil det bli mange heldige vinnere som våre sponsorer trekker ut. Kriteriene for å bli valgt som heldig vinner kan være av de utroligste ting. Du trenger ikke være blant de beste, men bare være deg selv og utøve god sportsånd. 

Det eneste Markedsligaen krever tilbake er at du stiller opp på banketten og er tilstede når vinnerne blir offentliggjort.

Er du kvalifisert og ikke meldt deg på enda, så er det på tide å gjøre det NÅ!

NMK Grenland ønsker dere velkommen til en fartsfyllt Landsfinale 17. august 2024!