Over halvveis på kvalifiseringsløpene

Over halvveis på kvalifiseringsløpene

Publisert av Helene Hvaal den 11.06.24.

Vi er nå over halvveis på listen over kvalifiseringsløp som skal kjøres og det har vært mange spennende løp med gode førere som har kvalifisert seg. 8.-9. juni var det to kvalifiseringsløp som ble kjørt, da av NMK Gardermoen og NMK Vikedal.

Hos NMK Gardermoen var det nok deltagere til at de tre beste i A-finalen skulle kunne kvalifiserte seg. Vinneren av finalen var Jørn Grinden, etterfulgt av Ole Henry Steinsholt på en 2. og Fredrick Bakken på en 3.plass. De to sistnevnte er allerede kvalifisert. Det er også 4.plassen med Hans Ivar Gjersøe og 6.plassen med Sander Tobiassen. Plassen gikk derfor videre til Ruben Aasen Tråholt på 5. 

1.plass – Jørn Grinden

5.plass - Ruben Aasen Tråholt

Da det bare var topp tre som kunne kvalifisere seg, var det også bare blant A-finalistene de åpne plassene de gjenværende billettene kunne gå. 

 

 

NMK Vikedal hadde rett over 30 førere på startlisten under sitt kval.løp og dermed var det mulig for seks førere å kvalifisere seg. Sigbjørn Østbø stakk av med seieren foran Sølve Østbø. Disse to er allerede kvalifisert, og det er også Preben Myklebust på 4. og Mads Skjæveland på 5.plass. De som dermed kvalifiserte seg og som vi også håper å se på årets landsfinale, er:

3.plass – Øyvind Torstenbø

6.plass – Sondre Åsheim

7.plass – Thomas Hundseid Eikeland

9.plass – Tobias Johansen

10.plass Simen Johansen