Damelandsfinalen 2024

Damelandsfinalen 2024

Publisert av Helene Hvaal den 16.06.24.

69 damer stod på startlisten da NMK Solør denne helgen arrangerte årets damelandsfinale. Det var Andrine Rafoss som til slutt krysset mållinjen først i A-finalen, etterfulgt av Danelle K. Nilsen på en 2. og Malin A. Wigdahl på en 3.plass.

Fire omganger ble kjørt og det var jevnt om poengene helt til siste slutt. Andrine Rafoss, Danelle K. Nilsen og Malin A. Wigdahl var de som etter fire omganger stod med full pott og var klare for A-finale. Det var også Marlene Sundet og Therese Høgberg med sine 37 poeng hver. Camilla Nordgård krysset mållinjen først i B-finalen og var sjette og sistemann som fylte opp A-finalen.

Når startlyset går i finalen er det Andrine Rafoss som er raskeste jente ut og opparbeider seg fort en god ledelse. Denne holder hun hele veien inn til mål og blir dermed vinner av damelandsfinalen 2024, og får med seg tittelen «Norges raskeste bilcrossdame 2024». Danelle K. Nilsen kjører seg inn til en trygg 2.plass, mens lenger bak i feltet er det en kamp om 3.plassen mellom Malin Wigdahl, Therese Høgberg og Marlene Sundet. Malin kjører godt og klare å holde de to andre bak seg til mål og sikret dermed den siste pallplassen. Therese ender som nummer 4., Marlene Sundet som nummer 5. og Camilla Nordgård på en 6.plass etter å måtte bryte.

 

Seks jenter er nå kvalifisert til årets seniorlandsfinale – gratulerer så mye! Vi håper dere blir å se på Grenland motorsportsenter 17.august.

 

Foto: NMK Solør sin Facebookside